След отстраняване на голяма  ВиК авария, жители на квартал Прослав

...
След отстраняване на голяма  ВиК авария, жители на квартал Прослав
Коментари Харесай

След ремонт на голяма авария: Жители на Прослав недоволстват срещу разкопана улица

След премахване на огромна  ВиК повреда, поданици на квартал Прослав недоволстват против оставените следи от разкопаната улица „ Елин Пелин ”. Те алармираха до TrafficNews , като описаха, че след ремонтните действия, мястото е оставено в безобразно положение и не се разчиства към този момент няколко дни.  
Прочетете още
От снимковия материал изпратен до медията ни в реалност се вижда, че улицата е нечиста и има останки от камъни, прахуляк и нечистотия.

„ Поредното безумство, през миналата седмица в това число и събота главната улица в " Елин Пелин " беше безобразно разкопана, с цел да се включват ВиК тръби - пояснение от страна на служащите нямаше. Вече 3 дни това е оставеното безсрамие - Камъни на всички места, прахуляк в обилие и нечистотия. Улицата беше преасфалтирана преди може би 2 години, а в този момент е  в това положение ”, описа засегнат гражданин на квартал Прослав.

Местните споделят още, че оставените следи от работните действия затруднява прекосяването на коли по улицата. По думите им колите би трябвало да минават в насрещното платно, с цел да не попаднат в дупките.

Медията ни потърси и мнение от ВиК- Пловдив, а от там обявиха, че са се правили поправки действия поради огромна повреда, която към този момент е отстранена. От водното сдружение са разговаряли с компанията, която би трябвало да възвърне улицата и скоро това ще бъде осъществено.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР